Δίχως λύσεις παραμένουν τα προβλήματα στο Δημοτικό Γήπεδο Περάματος

Πολλά, γνωστά σε όλους, και ακόμη άλυτα παραμένουν τα προβλήματα στο Δημοτικό Γήπεδο Περάματος, όπως καταγγέλουν και συνυπογράφουν τα ποδοσφαιρικά σωματεία της πόλης, αλλά και οι γονείς των παιδιών που αθλούνται και γυμνάζονται στον συγκεκριμένο χώρο.

Το Δημοτικό Γήπεδο Περάματος συνεχίζει να λειτουργεί με σημαντικότατα προβλήματα, όπως θα διαβάσετε και στην παρακάτω ανακοίνωση όλων των σωματείων της πόλης ως προς την Δημοτική Αρχή, μια ανακοίνωση η οποία ακόμη αναμένει προς συζήτηση σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, μιας και στο τελευταιό κρίθηκε άξιας αναμονής…Προβλήματα που αφορούν τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου, αναγκαίες κτιριακές επισκευές, περιφράξεις, αλλά και ιατρικού εξοπλισμού (απεινιδωτή) που μπορεί να σώσει μία ανθρώπινη ζωή!

Ανακοίνωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων

<<Κύριε Δήμαρχε, Κυρίες και Κύριοι,

‘Οπως όλοι γνωρίζουμε, το Δημοτικό Γήπεδο Περάματος εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα λειτουργεί με σημαντικά ποβλήματα. Προβλήματα γνωστά στους περισσότερους, τα οποία παραμένουν άλυτα, παρότι εγκυμονούν κινδύνους για όλους όσους γυμνάζονται στον μοναδικό χώρο ποδοσφαίρου που υπάρχει στον Δήμο μας. Τα προβλήματα αυτά μετά από κοινή σύσκεψη όλων των σωματείων ποδοσφαίρου της πόλης μας, σας παρουσιάζουμε σήμερα εγγράφως και παρακαλούμε όπως φροντίσετε για την αμεσότερη επίλυσή τους.

1.- ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ. Θεωρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα του χώρου, αφου ο υπάρχον φωτισμός είναι ανεπαρκέστατος για την ασφαλή εκγύμναση των αθλητών των σωματείων της πόλης μας μετά την δύση του ηλίου. Πιστεύουμε οτι το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπισθεί άμεσα, χωρίς ιδιαίτερο κόστος για τον Δήμο (βλέπε πρόγραμμα Φιλόδημος), με μόνη υποχρέωση την εκπόνηση τεχνικής μελέτης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

2.- ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΡΟΦΗΣ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Ο χώρος των αποδυτηρίων της φιλοξενούμενης ομάδας χρίζει άμεσης επισκευής, αφου σε περίπτωση βροχόπτωσης παρουσιάζει εισροή υδάτων από την οροφή, με αποτέλεσμα να καθιστάται αδύνατη η χρησιμοποίησή τους.

3.- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ. Η δημιουργία στεγάστρου στην εξέδρα κρίνεται αναγκαία, αφου η κατασκευή της θα προφυλάσσει τους φιλάθλους σε περίπτωση κακοκαιρίας.

4.- ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΓΗΠΕΔΟΥ. Η υπάρχουσα περίφραξη έχει υποστεί φθορές σε πολλά σημεία και σε άλλα έχει καταστραφεί πλήρως. Για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων (γραφεία, αποδυτήρια, κυλικείο κλπ) εισηγούμαστε την δημιουργία περίφραξης, η οποιά εξασφαλίζει την ασφάλεια των εγκαταστάσεων και την προφύλαξη της υπάρχουσας στον χώρο περιουσίας του Δήμου.

5.- ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΕΙΝΙΔΩΤΗ. Ο απεινιδωτής είναι συσκευή που μπορεί να σώσει μια ανθρώπινη ζωή. Κρίνουμε λοιπόν, οτι μια τέτοια συσκευή θα πρέπει να υπάρχει και στο Δημοτικό Γήπεδο και να είναι στην διάθεση του ιατρού της κάθε ομάδας, αλλά και του ιατρού των αγώνων.

Κύριε Δήμαρχε, κυρίες και κύριοι Δημοτικού Σύμβουλοι,

Πιστεύουμε οτι στο πλαίσιο αναβάθμισης των αθλητικών χώρων της πόλης μας, τα ως άνω αναφερόμενα θα πρέπει να αξιολογηθούν και να δρομολογηθούν για την άμεση αποκατάστασή τους.>>

Διάφορα Σχόλια
Κοινοποιησέ το

Σχετικές δημοσιεύσεις