Γυναίκα σκότωσε με κλωτσιά γάτα στο Πέραμα

Καταγγελία στην Αστυνομία κατέθεσε η Ηρώ Βερτοπούλου μαζί με την αδερφή της, Αναστασία Βερτοπούλου, καθώς στο Πέραμα Αττικής στις 26 Νοεμβρίου του 2018 μια γυναίκα κλώτσησε μια αδέσποτη γάτα με αποτέλεσμα το ζώο να πεθάνει την επόμενη μέρα από την αιμορραγία και τη ρήξη σπλήνας σύμφωνα με τη γνωμάτευση του κτηνιάτρου του ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. που υπέγραψε τη νεκροψία – νεκροτομή.

Από την εξέταση του πτώματος της γάτας διαπιστώθηκε η ρήξη σπλήνας και η αιμορραγία.

Η κα Βερτοπούλου εξήγησε στο zoosos.gr πως φροντίζει τα αδέσποτα ζώα της γειτονιάς της και στην είσοδο τους σπιτιού της επί της Λ. Ειρήνης τους βάζει τροφή και νερό.

Η δράστης, που διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή στον ίδιο δρόμο, κλώτσησε το αδέσποτο γέρικο ζώο που πήγαινε να τραφεί και γιατί δεν ανέχεται τα αδέσποτα σκυλιά ή τις γάτες να περνούν ούτε έξω από τον χώρο της, ενώ ισχυρίζεται ότι μεταδίδουν ασθένειες στα παιδιά.

Τη στιγμή του εγκλήματος η κα Βερτοπούλου ήταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της και η αδερφή της που επίσης είδε τι έγινε, ήταν στην είσοδο του κτιρίου. Μετά την επίθεση σε βάρος του ζώου που αιμορραγούσε και μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Γιώργου Τεκελή στο Κερατσίνι η δράστης έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος να καταγγείλει τις δύο γυναίκες για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μετά τον θάνατο του ζώου οι αυτόπτες μάρτυρες στις 27 Νοεμβρίου 2018 κατέθεσαν καταγγελία στην Αστυνομία και ζήτησαν από τον Δήμο Περάματος να μεταφέρει το πτώμα της γάτας στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. για τη διενέργεια της νεκροψίας ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να αμφισβητηθεί το αποτέλεσμα της που θα χρησιμοποιηθεί στη δίκη η οποία αναμένεται να γίνει.

Η κα Βερτοπούλου εξήγησε ότι το συγκεκριμένο ζώο που ήταν 10 ετών και το φρόντιζαν συστηματικά καθώς του έκαναν και θεραπεία για τα νεφρά του ήταν το πιο φιλικό από όλα, και αυτή του την επαφή με τους ανθρώπους την πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή.

ΠΗΓΗ: zoosos.gr

Διάφορα Σχόλια
Κοινοποιησέ το

Σχετικές δημοσιεύσεις