Καταζητούμενος απαντάει σε Facebook post της αστυνομίας

Το Αστυνομικό τμήμα στην πόλη Ρίτσλαντ της Πολιτείας της Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία ενός 38χρονου άντρα, ζητώντας πληροφορίες.


Ο καταζητούμενος Anthony Akers φαίνεται να το πήρε αρκετά ψύχραιμα πάντως, καθώς σχολίασε το ίδιο το post, καθησυχάζοντας τους αστυνομικούς ότι πολύ σύντομα θα παραδοθεί. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Ηρεμήστε, Θα παραδοθώ.»

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κρατήσουν χαρακτήρα και να το παίξουν σοβαροί, οπότε απάντησαν αυτό:

 

Μετά από αυτή την ευγενέστατη συζήτηση, ο 38χρονος συνέχισε ατάραχος το τρολάρισμα, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων ότι «ευχαριστώ, τελειώνω κάτι δουλειές καθώς λογικά να είμαι εκεί για ένα μήνα. Λογικά θα έρθω στις επόμενες 48 ώρες». Κάπου εκεί ένας άσχετος ρώτησε αν ο Anthony εμφανίστηκε και το τμήμα του απάντησε πως όχι, με τον καταζητούμενο να χώνεται για να πει την υπέροχη ατάκα «δε φταις εσύ, εγώ φταίω».

Πρόσθεσε επίσης ότι έχει θεματάκια με το δεσμό του (ή τα δεσμά του, θα μπορούσε να πει κανείς) και ζήτησε συγγνώμη για την αργοπορία, ενώ υποσχέθηκε επίσης ότι αν δεν καταφέρει να έρθει στο τμήμα για το μεσημεριανό την επόμενη μέρα, θα τους καλέσει για να τον μεταφέρουν. Στο τέλος πρόσθεσε κι ένα «Υ.Γ. είστε πανέμορφοι!», μαζί με emoji.

Τελικά, έχοντας ήδη γνωρίσει την αποθέωση στα σχόλια από τους άλλους χρήστες του Facebook, ο ήρωας μας παραδόθηκε, με μια τελευταία σέλφι για αποχαιρετισμό:

Ο κόσμος ζήτησε απο την αστυνομία να αφεθεί ελεύθερος ο Anthony

όλο το ποστ της αστυνομίας εδώ

Διάφορα Σχόλια
Κοινοποιησέ το

Σχετικές δημοσιεύσεις