Συνέντευξη Υποψήφιου Δημάρχου Περάματος Χρήστου Γαρυφάλλου

ΕΡ: Καλησπέρα κ.Γαρυφάλλου, υποψήφιε Δήμαρχε Περάματος με τον συνδυασμό “Πέραμα, η δύναμή μας, εσύ!”. Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και είστε έτοιμοι να δώσετε την δική σας “μάχη”. Τι σας έκανε να πάρετε αυτήν την απόφαση και να θέσετε υποψηφιότητα για τον δήμο Περάματος?

Χ.Γ.: Αρχικά ασχολούμαι ενεργά τα τελευταία χρόνια με τα προβλήματα της πόλης μας, και βλέποντας ότι ακολουθεί το γνωστό μοντέλο αυτοδιοίκησης που βασίζεται στην πρόχειρη επίλυση προβλημάτων που όμως δεν δίνουν αναπτυξιακή προοπτική στο πέραμα, θεωρούμαι ότι είναι αναγκαία η ύπαρξη μιας ομάδας ανθρώπων, που θα αναλάβουν να πείσουν τους δημότες ότι υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια.
Ένας δρόμος πιο προοδευτικός, πιο ανθρώπινος, πιο δημοκρατικός, πιο διαφανής, πιο συμμετοχικός και με περισσότερες προϋποθέσεις ανάπτυξης για το δήμο μας!!!

ΕΡ: Ποια πιστεύετε οτι είναι τα σημαντικότερα προβλήματα του δήμου Περάματος και πως σκοπεύετε να κινηθείτε για την αντιμετώπισή τους?

Χ.Γ.: Τα προβλήματα του τόπου μας είναι πολλά και σημαντικά..
Το πανόραμα ( ένα γραφικό σημείο και εγκαταλειμμένο)
Το κολυμβητήριο (σε τραγική κατάσταση)
Το κλειστό γυμναστήριο (χωρίς θέρμανση, εξαερισμό, καθαριότητα κ.α.)
Η χωράφα (ανεκμετάλλευτη εδώ χρόνια)
Το γήπεδο περάματος (χωρίς στέγαστρο και με ανεπαρκή φωτισμό)
Άνω πέραμα (πολλά προβλήματα στους δρόμους και στο φωτισμό)
Τα σχολεία (έχουν έλλειψη θέρμανσης και σχολικό εξοπλισμό)
Κοινωνικό παντοπωλείο
Ιατρικό κέντρο πρώτον βοηθειών (πρέπει να επαναλειτουργήσει και να επανδρωθεί.)
Όλα αυτά είναι στα άμεσα σχέδιά μας και έπεται ότι με αυτόν τον τρόπο θα ανοίξουν και νέες θέσεις εργασίας.

ΕΡ: Τι έχετε να πείτε για το έργο που έχει υλοποιήσει η σημερινή δημοτική αρχή έως τώρα?

Χ.Γ.: Επειδή έχω μάθει να λέω την αλήθεια και δεν κρύβομαι πρέπει να ομολογήσω (αν και έχω βρεθεί αρκετές φορές σε διαπληκτισμό με τον Κύριο Λαγουδάκη) ότι έχει εκτελέσει ένα σημαντικό έργο ως προς το δήμο περάματος.Το ότι δεν χρωστάει ο δήμος αυτή τη στιγμή νομίζω είναι αρκετό.

ΕΡ: Τι έχετε να σχολιάσετε σχετικά με τις αποχωρήσεις κάποιων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων από τον συνδυασμό σας? Είδαμε οτι αναφέρατε προσωπικούς λόγους, αλλά υπήρξε μια κοινοποίησή σας που άφησε κάποια ερωτηματικά.

Χ.Γ.: Πιστεύω ότι σε όλους τους συνδυασμούς υπάρχουν προβλήματα.
Εμείς Θέλουμε να έχουμε ικανούς ανθρώπους ακέραιους που να έχουν γνώση χρόνο και όρεξη να ασχοληθούν με τα κοινά του τόπου μας.
Ο συνδυασμός μας διαθέτει ανθρώπους που δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν την εκλογή τους προς ίδιον όφελος αλλά είναι αποφασισμένοι να εργασθούν για το καλό της πόλης.

ΕΡ: Τις προηγούμενες ημέρες είδαμε επίσης κάποια δημοσιεύματα για απειλές ως προς το πρόσωπό σας. Θέλετε να κάνετε κάποιο σχόλιο?

Χ.Γ.: Θα ήθελα να πω ότι δεν έχω απολύτως τίποτα με κανέναν οπαδό του ολυμπιακού. Η συγκεκριμένη μήνυση που είχα πριν κάποια χρόνια αφορούσε πρώην παίχτη και προπονητή του Ολυμπιακού για άσεμνες χειρονομίες προς τα παιδιά μας τα οποία τους έχουν πρότυπο. Άλλωστε οι περισσότεροι φίλοι μου είναι Ολυμπιακοί.

 

ΕΡ: Καλή επιτυχία από εμάς! Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνετε στους δημότες, ενόψει των εκλογών του Μαΐου?

Χ.Γ.: Ξέρω ότι οι δημότες του Περάματος έχουν μνήμη κρίση αλλά και πολύ αγανάκτηση.και θέλω να πιστεύω ότι θα πάρουν τη σωστή  απόφαση.Ωστόσο θα ήθελα να πω για εμάς τούς υποψηφίους ότι η αυτοδιοίκηση δεν είναι παιχνίδι ούτε πείσμα. Πρέπει να ξέρουμε ότι αν εκλεγούμε οι ευθύνες που θα μας βαραίνουν θα είναι πολλές…γιατί από εμάς θα κριθεί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η τύχη της πόλης μας.

Διάφορα Σχόλια
Κοινοποιησέ το

Σχετικές δημοσιεύσεις